Blog: Prípadové štúdia

Drobné nejasnosti pri prevádzke rodinnej firmy môžu niekedy vytvoriť problémy, ktoré sa potom nosia aj domov.
6. 3. 2024
Nezrovnalosti môžu nastať aj vo firme, kde všetkým pracovníkom rovnako záleží na osude firmy. Často len drobný šum v komunikácii môže vytvoriť veľký problém. A ak ste rodinná firma? Potom si takéto problémy a ich riešenie nosíte aj domov. Pomohlo Projektově zabrániť takýmto nezrovnalostiam v rodinnej firme NEKTON-Vrňata s.r.o.?
Znížiť riziko z chýb na minimum je zásadné pri stavebných prácach a veľkých stavbách to platí dvojnásobne !
7. 11. 2023
Prehľad, ktorý môže znamenať milióny! Znížiť riziko z chýb na minimum je zásadné pri stavebných prác a veľkých stavbách to platí dvojnásobne! Aj to si uvedomujú v spoločnosti BELEFI.eu s.r.o.
Prípadová štúdia Magna Exteriors
19. 10. 2023
Keď sa Vám úlohy iba množia a outlookové tabuľky sú preplnené, alebo ako si môžete pomôcť s Projektově , aj keď len v časti firmy
Školenie projektového riadenia - interné projekty a veľké zákazky
6. 12. 2020
V dnešnej dobe, prebiehajú školenia a konzultácie hlavne cez online schôdzky, v ktorých zdieľame obrazovku a zvuk. O to väčšiu máme radosť, ak môžeme školiť osobne.
30. 9. 2019
Zuzka a Michal sa rozhodli vyrábať čokoládu. Ich firma už po roku svojej existencie predstavuje svetu flotilu čokolád kozmickej chuti inšpirovanej cestami na Mesiac. V nekonečnom vesmíre si konečne našli svoje miesto. Ako partnera pre svoje aktivity sa rozhodli používať Projektově.
2. 7. 2019
Mesto Adamov má starostu, ktorý stále vymýšľa nové projekty, aby sa jeho občanom darilo lepšie. Zároveň vedie súkromnú firmu. Lenže ako to zvládnuť, aby všetko fungovalo, tak ako má, a zároveň bol nad všetkým dohľad?
20. 5. 2019
Zakladateľ jablunkovskej architektonickej kancelárie NODUM začínal navrhovať svoje prvé projekty v garáži. Dnes má jeho firma 10 zamestnancov, niekoľko brigádníkov a spolupracuje s desiatkami externých partnerov. Je z nej rešpektovaná regionálna firma. K dokonalosti jej chýbal už iba posledný krok.
23. 4. 2019
Vo firme ako je HSF, s. r. o., je dobré systémové riadenie nutnosťou. Prebieha tam súčasne niekoľko projektov a nie je jednoduché ich riadiť. Na ich koordináciu používali systém excelovských tabuliek. Ten ale postupom času začal zlyhávať. Nakoniec sa do projektov nikto nepozeral, nezapisoval plnenie úloh, ani nezadával ďalšie. Chýbalo rozdelenie prác dennej rutiny a činnosti súvisiace s rozvojom systému výroby, softwaru a organizácie práce.
13. 3. 2019
Spoločnosť SmartGIS s.r.o. už 15 rokov dokáže zariadiť, aby mapy spresnili, zrýchlili alebo uľahčili život ich klientom. Geoinformačné aplikácie dokážu vytvoriť z nuly a doladiť do detailov. Ich služby využívajú integrátori dopravy, správcovia železničnej siete, ale napríklad aj archeológovia z celej Českej republiky.
4. 2. 2019
Čím provokuje reklamná agentúra Provocation bureau? Stačí sa pozrieť na ich návrhy. Každú zákazku pojmú po svojom. Milujú jedinečné a netradičné príbehy, ktoré o svojich klientoch rozpovedia v ich grafickom designe a marketingovej komunikácii. Vo svojom portfóliu majú napríklad unikátny design fľaše pre limitovanú edíciu destilátu Terkelica alebo napríklad etikety pre plechovky farieb spoločnosti Chemolak.
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.