Blog: Projektový manažment

Recept na úspešný projekt! Zaručené tipy a triky na úspech Vášho projektu.
5. 2. 2024
Prinášame Vám hlavné ingrediencie nášho projektového receptu. Ďalej doplňujte podľa vlastného uváženia. Kombinujte, miešajte až projekt privediete k dokonale úspešnému projektu.
Cyklus riadenia projektov
10. 1. 2024
Projekt prechádza rôznymi procesmi. Nato aby bol projekt úspešný, musíme ho najprv dôkladne naplánovať. Aké procesy má projekt obsahovať?
Harmonogram projektu jednoducho
12. 12. 2023
V aplikácii Projektově úlohy zadáte jednoducho napríklad cez myšlienkovú mapu, kde budete svoje úlohy jednoducho členiť a rozdeľovať, ale ako, čo najjednoduchšou cestou naplánovať harmonogram projektu?
Ako pripraviť harmonogram projektu?
6. 11. 2023
Príprava harmonogramu projektu, je neoddeliteľnou súčasťou pri plánovaní a správe projektov. Harmonogram napomáha koordinovať časový odhad, zdroje a aktivity projektu a umožňuje sledovať pokrok a dodržiavanie časových termínov
26. 3. 2020
Zároveň až 75 % manažérov veľkých a stredných firiem je nespokojných s efektivitou porád, ktorá je veľmi nízka. Pritom to ide aj inak.
6. 8. 2019
Analytická metóda, ktorá pomáha už šesťdesiat rokov, vám zjednoduší prípravu stratégiu vášho nového projektu. Ide o tzv. SWOT analýzu. Kto ju vymyslel, a ako ju použiť tak, aby vám skutočne uľahčila rozhodovanie a plánovanie?
6. 5. 2019
Keď sme boli deti, čas bežal dosť pomaly. Pripadalo nám ako večnosť, kedy už budú opäť Vianoce. Ako dospelí máme naopak pocit, že to bolo včera, čo sme odkladali vianočné ozdoby do pivnice. Vnímanie času je subjektívne. Veľa ľudí preto zle odhaduje čas a je to taktiež jeden z dôvodov, prečo si čas zle plánujú.
13. 12. 2016
V každej organizácii platí určitá hierarchia, ktorá udržuje všetky procesy pokope tak, aby bežali bez problémov. Veľkú zásluhu na hladkom chode organizácie má práve projektový manažér, ktorého práca je pre firmu nenahraditeľná. Dobrý projektový manažér sa vyznačuje komunikatívnosťou, flexibilitou a otvorenosťou k svojmu tímu. Tím potrebuje správne vedenie, a preto by mal manažér preukázať určité schopnosti. Mal by ísť celému tímu príkladom a byť po ruke kedykoľvek, nielen pri riešení krízovej situácie. Prinášame vám niekoľko tipov, ktoré vám napovedia, ako túto zodpovednú rolu vykonávať s prehľadom a gráciou.
  • predchádzajúca
  • 1
  • dalšie
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.