Blog: Nezaradené

Síce meníme logo a štýl vzhľadu, ale stále sme to my.
2. 8. 2022
Ani vo sne by nás nenapadlo, že s nami toto logo vydrží tak dlho. Postupom času, ako sme rástli sme logo trošku osviežili/vynovili, ale aj napriek tomu sme neprestali snívať o kvalitnejšej vizuálnej identite a logu. Začínali nám chýbať farby, logo zostarlo, a dokonca aj vy naši zákazníci ste sa občas ozvali že vás toto naše logo veľmi “nebaví”.
Pracujeme na Projektově 2.0
3. 7. 2022
Terajšia aplikácia Projektově a brand nám vydržali pomerne dlho. V posledných rokoch sme ale častejšie narážali nielen na limity aplikácie ale aj značky Projektově a jej komunikácie. Strávili sme preto vyše pol roka podrobným prieskumom a teraz pracujeme na Projektovej 2.0.
19. 12. 2019
Prajeme Vám veselé Vianoce a úspešné projekty v novom roku 2020.
20. 4. 2017
Aprílové dažďa prinášajú májové kvety. A my k nim pridávame akciu. Pri zakúpení ľubovoľného balíčka Projektově.SK do konca mája získate šablónu projektu zdarma.
21. 12. 2016

Ďakujeme, že ste s nami.

Musíme sa s vami podeliť o niekoľko úspechov. Máme totiž za sebou úžasný rok. Kolegovia spravili malý prieskum a získali pár podstatných informácií.

23. 6. 2016
Študuješ IT a rád by si šiel vo webových technológiách do hĺbky? Chceš ovládnuť čistý Javascript ES6/7? Strieľať komponenty v Reacte od Facebooku? Využívať Flux architektúru? Pomáhať vytvárať rýchle API v Ruby on Rails či experimentovať s Elixirom?
16. 12. 2015
Ďakujeme za prejavenú priazeň v tomto roku. Vďaka vám bolo tento rok v Projektově.CZ riadených viac než 4000 projektov a ...
12. 11. 2015
S myšlienkovými mapami pre riadenie projektov sme boli tento rok v skupine firiem súťažiacich o titul inovačná firma Moravskosliezskeho kraja 2015. Neustále získavame spätnú väzbu od súčasných klientov, ktorú v podobe menších či väčších úprav zapracovávame do programu.
  • predchádzajúca
  • 1
  • dalšie
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.