Blog: Návody

Níže se nacházejí články rozebírající různá témata do hloubky.
Nápovědu k aplikaci Projektově naleznete zde.
Nová generácia Ganttovho diagramu
3. 3. 2023
Počas celého roku 2022, sme spolu s vybranými klientmi vyladili novú verziu Ganttovho diagramu, ktorá bude dostupná pre každého.
Nové rýchle hľadanie
1. 6. 2021
Výrazne sme vylepšili vyhľadávanie úloh v Projektově, v článku uvidíte ukážky a tipy.
3. 2. 2017
Určite to dobre poznáte. Pravidelné prípravy na jednanie, mesačné kontroly, týždenne opakované úlohy. To všetko je odteraz vďaka očakávanej aktualizácii jednoduchšie.
11. 11. 2016
Dnes sme si pre vás všetkých, čo práve začínajú s Projektově.CZ, pripravili kratší článok zameraný práve na prvé kroky. Máme v pláne niekoľko článkov, ktoré vás prevedú službou Projektově.CZ. Na úvod si ukážeme, ako založiť vaše prvé projekty a podprojekty.
Projektové financovanie
2. 11. 2016
Realizujete projekty financované z dotácií alebo verejných zdrojov? V nasledujúcom článku si ukážeme, ako ustrážiť ich rozpočet.
12. 9. 2016
Počúvame vaše ohlasy. Na ich základe sme počas letných mesiacov vyvinuli miniaplikáciu, ktorá vám uľahčí sledovania času stráveného plnením úloh. V Projektově.CZ je možné každej úlohe priradiť odhadovaný čas na jej splnenie a potom postupne zapisovať skutočne dosiahnuté hodnoty.
7. 9. 2016
Dovolenkové obdobie sa pomaly blíži ku koncu. Nastal čas opäť naplno rozbehnúť projekty a zákazky. Pri kontrole svojho e-mailu alebo úloh sa môže neraz stať, že ich pár nájdete v oneskorení. Chcelo by to urobiť čistku. Ako na to?
4. 3. 2016
Projekt v Projektově.CZ je zjednodušene povedané zoznamom úloh a súborov, ktorý môžeme zdieľať s kolegami. Možností nazdieľania je viac a líšia sa podľa situácie, v ktorej sa nachádzame. V nasledujúcich odstavcoch si prejdeme časté otázky a spôsoby zdieľania projektu.
10. 12. 2015
V Projektově.CZ sme v úzkom kontakte s partnermi, ktorí konzultujú projektové riadenie. My sami pritom pracujeme na jednoduchom nástroji, ktorý podporuje prehľadné riadenie projektov vo firmách. S pomocou niekoľkých rád si v ňom aj vy dokážete pripraviť jednoduchú šablónu.
2. 12. 2015
V projektovom riadení je potrebné okrem termínov a kvality práce sledovať taktiež peniaze. V Projektově.CZ na to slúži nástroj vyvinutý presne na tento účel. Pomocou neho si v projekte na jednom mieste zostavíte plán rozpočtu a porovnáte ho s reálnymi príjmami a nákladmi.
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.