Nové rýchle hľadanie

S rastúcim používaním Projektově máme klientov, ktorý majú tisíce úloh, a to nie len v celej aplikácii ale niekedy iba v jednom projekte. Úlohy sa časom nahromadia a preto hľadanie musí byt čo najrýchlejšie a najužitočnejšie. Nemajú čas na ručné vyhľadávanie.

"Som u počítača, niečo mi behá v mysli a zrazu mám pre sebou úlohu ktorej sa to týka."

Či už ide o požiadavok jedného klienta, úlohy z porady alebo úloh z projektu, s novým vyhľadávaním ho nájdete za pár sekúnd, nezáleží na tom či je to úloha ktorá bola uzavretá alebo ide o aktuálnu úlohu.

Rýchly našepkávač úloh

Z rozhovorov s klientmi vieme, že majú naraz niekoľko úloh, ku ktorým sa často musia vrátiť. Tieto úlohy vyhľadávajú naspamäť podľa ich názvu. Kvôli zrýchleniu práce sme vytvorili rýchly našepkávač, ktorý po zadaní niekoľkých prvých písmen rovno ponúkne úlohu.

vyhladavanie v aplikacii

Priehľadný výpis vyhľadávania úloh

Pre kompletné vyhľadávanie, potom stačí iba stlačiť↵ ENTER a výsledky sú zobrazené v tabuľke s doplnením, ku ktorému projektu alebo úlohe patria, kto je jeho riešiteľom, aký má termín a v akom je stavu.

vyhladavanie v aplikacii

Posledné vyhľadávanie

Nieje potrebné opakovať sa. Pokiaľ budete neskôr, znova hľadať niektorú už hľadanú úlohu, stačí kliknúť na okienko vyhľadávania a vybrať z histórie posledného vyhľadávania. Výsledky sa ukladajú automaticky pri vyhľadávané cez okienko v pravo hore. Zároveň sa do posledného vyhľadávania neukladajú otázky, pri ktorých ste použili otvorenie pomocou našepkávania.

vyhladavanie v aplikacii

Tip na záver - využite klávesové skratky
/ na aktiváciu vyhľadávacieho políčka
↑ a ↓ na zobrazenie posledných vyhľadávaní a našepkávanie úloh
↵ ENTER na otvorenie zvolenej úlohy
Príklad:
Mám zobrazený výpis projektov, stlačím / na aktiváciu hľadania, napíšem časť slova, stlačím ↓ (šípka dole) na výber úlohy a ↵ ENTER na otvorenie úlohy.

vyhladavanie v aplikacii

Silvia Urdová
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.