Projektově je partnerom IPMA Slovakia

IPMA Slovakia je značkou spoločnosti pre projektové riadenie (SPPR). Hlavným účelom IPMA Slovakia je posilňovať kompetencie a znalostné oblasti projektových manažérov a tým zvyšovať podiel úspešných a profesionálne riadených projektov na Slovensku. Projektově je aplikácia na projektové riadenie, dlhodobo spolupracujeme s partnermi a konzultantmi riadenia firiem, a preto sme sa stali partnerom novej knihy.

IPMA Slovakia vydáva novú knihu pri príležitosti 30 rokov na trhu

IPMA Slovakia pripravuje vydanie originálnej knihy o projektovom riadení. Dozviete sa v nej osobné tipy a triky priamo od uznávaných projektových manažérov z praxe.

Kniha IPMA

Nová kniha plná skúsenosti a návodov od samých expertov projektového riadenia Vám môže ušetřiť roky štúdia a posunúť Vás vpred na ceste vzdelania.

Táto kniha vám odhalí, ako naštartovať Vaše projekty s tipmi a trikmi od expertov, ktorí sú uznávanými odborníkmi v projektovom riadení na Slovensku. Prekročte hranice bežného riadenia a zaznamenajte výsledky, o ktorých ste doteraz len snívali.

Kniha IPMA

Predstavte si, že by ste mali kľúč, ktorý odomkne tajomstvá úspechu v projektovom riadení. Kniha je plná príbehov, riešení a neoceniteľných rád od tých, ktorý už tieto projektové vody preplávala a kadečo sa z toho naučili. Nechajte strach a obavy za sebou a vstúpte do sveta, kde sú projekty dokončené načas, rozpočty sú dodržané a projektový tím je motivovaný.

Objednajte si knihu v predpredaji za skvelú cenu vďaka Projektově

Kniha má praktický formát A5 a práve teraz si ju môžete aj vy Vdaka partnerstvu objednať v predpredaji s 50% zľavou. Počet výtiskou je obmedzený preto neváhajte.

OBJEDNAŤ KNIHU V PREDPREDAJI

Kniha bude v predaji za cenu 15,40 € s DPH. Teraz v predpredaji ju môžete získať za 7,70 € s DPH. Pretože je kniha vhodná aj ako darček, môžete si objednať aj viac výtlačkov za akčnú cenu. Akcia platí do 30.04. alebo do vypredania zásob.

Predpokladaný termín vydania je jún 2024.

O blížiacom sa termíne vydania knihy Vás budeme vopred informovať.

Silvia Urdová
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.