Pracujeme na novom Projektovo 2.0

Terajšia aplikácia Projektově a brand nám vydržali pomerne dlho. V posledných rokoch sme ale častejšie narážali nielen na limity aplikácie ale aj značky Projektově a jej komunikácie. Na vlastnej koži sme si tiež vyskúšali, aké je to mať klapky na očiach. Neustále sme zlepšovali funkciu po funkcii do hlbokých prepracovaných detailov a zabudli sme na základné veci v aplikácii, ako je intuitívny pohyb po aplikácii. Naše hlavné funkcie, sú vďaka tomu veľmi prepracované a vedia držať krok aj s pokročilými plánovačmi projektov, v porovnaní s inými ktoré krok držať nedokážu. Lenže vďaka tomu sme sa vyprofilovali zbytočne hlboko do aplikácie. Zabudli sme na bežného užívateľa a sústredili sme sa iba na “hardcore” užívateľov, ktorých je ale málo.

Strávili sme viac ako pol roka podrobným prieskumom u Vás, našich zákaznikov. Analyzovali sme štatistické dáta, a pýtali sme sa priamo niektorých z Vás, a to nielen majiteľov firiem a účtov ale aj zamestnancov, teda priamo tých ktorý každý deň pomocou našej aplikácie riadia projekty, a pozorne sme ich počúvali. Po každom rozhovore, po každej analýze sme rozoberali kam Projektově posunieme ďalej.

Pracujeme na novom Projektovo 2.0

Výsledkom nášho výzkumu je nové Projektově 2.0. Rozhodnutie zamerať sa na bežného používateľa, a čo najviac mu zjednodušiť a spríjemniť prácu, a pohyb po našej aplikácii pri riadení projektov, či pri plánovaní úloh pre zamestnancov. Zmena nás nadchla veľmi rýchlo. Dokonca toľko,že sme sa pustili do celkového osvieženia firmy, a verte mi, neostal stáť kamen na kameni. Základný koncept a používanie aplikácie (projekty a úlohy, Ganttov diagram, myšlienková mapa, zapisovanie strávených časov alebo rozpočet projektov) zostávajú rovnaké. Ale zabalili sme ich do nového designu, prepracovali a zlepšili priehľad, dodali sme mierne vylepšenia a pár nových funkcií. To všetko kvôli zrýchleniu pohybu v aplikácii, a aby sme z nej urobili miesto, ktoré Vám pomôže dostať vaše projekty do formy.

O tejto ceste, si už teraz môžete prečítať na našom špeciálnom webe, ktorý je venovaný novému Projektově 2.0. Nájdete tam informácie, prečo sme sa rozhodli pre túto zmenu, čo nás k nej viedlo a hlavne čo, a ako meníme. Sú tam rozobrané funkcie po funkcii tak aby sme Vám prechod do nového Projektově čo najviac uľahčili - a aby než to všetko bude hotové trošku napínali!

  • Postupne do firmy pridávame nový vizuálny štyl.
  • Terajšia mobilná a webová aplikácia zostáva. Úlohy a projekty sú uložené na serveru a všetky aplikácie ich zdieľajú. Na jeseň tohto roku budete môcť vyskúša nové Projektově 2.0.
Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.