Síce meníme logo a štýl vzhľadu, ale stále sme to my.

Prvé logo Projektově vyzeralo takto:

Prvé logo

Ani vo sne by nás nenapadlo, že s nami toto logo vydrží tak dlho. Postupom času, ako sme rástli sme logo trošku osviežili/vynovili, ale aj napriek tomu sme neprestali snívať o kvalitnejšej vizuálnej identite a logu. Začínali nám chýbať farby, logo zostarlo, a dokonca aj vy naši zákazníci ste sa občas ozvali že vás toto naše logo veľmi “nebaví”.

Premena na nové logo

Chceme ukázať firmám cestu k dobrým projektom, a ako všetci vieme bez nadšenia to možné nie je. Preto meníme náš vzhľad tak, aby sa v ňom odrážalo nadšenie s ktorým naše Projektove tvoríme. Meníme Projektově na podstatne farebnejšie a prinášajúce viac radosti z práce.

Súčasťou tejto zmeny je aj posun v našej stratégii. Budeme viesť firmy a ich ľudí k projektom ktoré sú v dobrej kondícii. Projektov, z ktorých budú mať rovnakú radosť nielen ich majitelia ale aj zamestnanci.

Zmeny nastanú v logu, vizuálnom štýle a na webovej stránke. Prihlasovanie, aplikácia ale aj ľudia sa nemenia,zostanú rovnaký ako ich poznáte od začiatku Projektově… a preto by Vás mohlo potešiť, že celý tím teraz pilne pracuje na novej verzii Projektově 2.0.

Viac o Projektově 2.0.

Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.