Spoločnosť AXA Partners si zvolila Projektově.CZ

AXA spravuje aktíva vo výške 1439 miliardy eur.
AXA spravuje aktíva vo výške 1439 miliardy eur.


AXA, materská spoločnosť firmy AXA Partners, je medzinárodná poisťovňa francúzskeho pôvodu so sídlom v Paríži. Celosvetovo ponúka bankové a finančné služby, životné, zdravotné a úrazové poistenie, poistenie majetku, cestovné poistenie, asistenčné služby alebo povinné ručenie. V Českej republike skupina AXA pôsobí prostredníctvom spoločnosti AXA Partners (predtým AXA Assistance) a poisťovne AXA.

Ako uriadiť sto projektov naraz?

Tým ako sa asistenčná poisťovňa AXA Partners v Čechách stále rozrastá, pribúda tiež kontraktov s partnermi. Každý nový kontrakt je i nový projekt. Takýchto projektov vedie AXA Partners napríklad aj 100 naraz, a vôbec nejde o projekty jednoduché. Každý má okolo osemdesiat úloh a dvadsať riešiteľov.

To bol hlavný dôvod pre hľadanie nástroja, ktorý firme umožní mať neustály prehľad o stave všetkých projektov a úloh.

„Chceli sme systém, ktorý bude vedieť používať každý a zároveň bude obsahovať základné projektové úkony,” hovorí Kateřina Čermáková, manažérka marketingu a komunikácie.

Spolupráca v tíme je založená na dobrom systéme komunikácie.



Našli si svoj systém

Od systému očakávali predovšetkým jednoduché ovládanie Zároveň, aby mal funkcie pre vedenie projektov, ako sú napríklad upomienky, riešitelia, podúlohy atď. Vzhľadom k charakteru dát, s ktorými poisťovňa pracuje, bola pre nich tiež dôležitá jeho bezpečnosť.

Jednou z hlavných požiadaviek na nový systém tiež bolo, aby dodávateľ bol český s pružnou a rýchlou podporou. Rolu pri výbere hralo aj jednoduché rozhranie.

Nakoniec sa rozhodli pre aplikáciu Projektově.CZ. Spĺňa presne tie požiadavky, ktoré potrebovali. Predovšetkým jednoduché a prehľadné užívanie a veľmi ústretový a rýchly tím podpory.

„Zavádzanie systému netrvalo ani mesiac. Všetko šlo veľmi hladko a bez komplikácií,” podotýka Kateřina Čermáková.

S nami majú prehľad

Všetci vedia čo majú robiť.

Čím je AXA s Projektově.CZ iná než bola? „Dnes má každý jednoducho dostupný prehľad na čom pracuje, všetky projekty máme na jednom mieste s prehľadne priradenými úlohami,” pochvaľuje si Kateřina Čermáková.

Aplikácia Projektově.CZ splnila ich očakávania na výbornú. Všetko funguje tak ako si priali.

Najväčšie zlepšenie vidí v lepšej organizácii práce, jasnom stanovení termínov a prehľadnom prideľovaní úloh tak, že každý vie čo má urobiť a čo robia ostatní.




Magdaléna Sikorová
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.