Sledujte čas strávený pri úlohách

Počúvame vaše ohlasy. Na ich základe sme počas letných mesiacov vyvinuli miniaplikáciu, ktorá vám uľahčí sledovanie času stráveného plnením úloh. V Projektově.CZ je možné každej úlohe priradiť odhadovaný čas na jej splnenie a potom postupne zapisovať skutočne dosiahnuté hodnoty.

Tip: Vytvorte a používajte šablónu projektu, v ktorej budete mať odhadované časy predvyplnené.

Evidencia strávených časov výborne poslúži nielen na vyhodnotenie projektu, ale aj na tvorbu výkazov práce zamestnancov a ako príloha fakturácie zákazníkom.

Aktuálne

Už dlho je možné pridávať záznamy strávených časov ručne, a to priamo pri jednotlivých úlohách. Tlačidlom „štart“ môžete taktiež spustiť stopky rovno v aplikácii. Tie sú ale nenápadné a relatívne často sa stáva, že ich na konci dňa zabudneme zastaviť. Bežia tak potom „naprázdno“.

Ruční přidání stráveného času

Novinka - miniaplikácia na plochu

Po novom je možné využiť aj miniaplikáciu, ktorá je prepojená s Projektově.CZ. Spustíte ju kliknutím na svoje meno a v menu na odkaz „Stopky“.

V aplikácii nájdete v roletke svoje úlohy, pri ktorých je možné ľahko spustiť sledovanie času. Jednotlivé záznamy sa potom okamžite prepisujú do Projektově.CZ a môžete ich vidieť napríklad v bloku „Môj strávený čas“ na Mojej stránke (nápovedu ako blok pridať nájdete tu).

Miniaplikácia sa spúšťa v novom okne a preto je vždy po ruke. Ľahko tak môžete trackovať čas strávený nad jednotlivými úlohami, spätne ho upravovať a pridávať k nemu komentáre.

Máte otázky a ohlasy? Neváhajte nás kontaktovať.

Na konci mesiaca plánujeme miniaplikáciu opäť vylepšiť na základe vašej spätnej väzby. Stačí nám napísať cez kontaktní formulář, live-chat vpravo dole na obrazovke alebo na e-mail podpora@projektove.cz.

Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.