Radšej tvoria, ako plánujú. Plánovanie preto zverili Projektově

Radšej tvoria, ako plánujú. Plánovanie preto zverili Projektově.CZ


Čím provokuje reklamná agentúra Provocation bureau? Stačí sa pozrieť na ich návrhy. Každú zákazku pojmú po svojom. Milujú jedinečné a netradičné príbehy, ktoré o svojich klientoch rozpovedia v ich grafickom designe a marketingovej komunikácii. Vo svojom portfóliu majú napríklad unikátny design fľaše pre limitovanú edíciu destilátu Terkelica alebo napríklad etikety pre plechovky farieb spoločnosti Chemolak.


Úlohy a zase úlohy

V agentúre pracuje 5 grafikov. Každý klient je pre nich samostatným projektom. Klientov majú čím ďalej viac, a pretože radšej tvoria než plánujú, potrebovali systém.

Najviac pani riaditeľku zaujímalo usporiadanie úloh. V tých bol jednoducho zmätok. Nebol žiadny prehľad o tom, kto na čom pracuje, nikde neboli zaznamenané termíny dokončení. Nehovoriac o tom, keď bolo potrebné urobiť zmenu v projekte, alebo úlohu odovzdať kolegovi.


Vyskúšali sme rôzne aplikácie na plánovanie, ale pri každej nám nakoniec niečo chýbalo.” Potrebovali využívať hneď niekoľko vlastností systému na sledovanie úloh naraz. Jednoduchosť, prehľadnosť, možnosť operatívne meniť termíny, prehľad konečných termínov a tiež možnosť komunikácie pri jednotlivých úlohách.


„Hľadali sme teda definitívny plánovací systém, ktorý by vyhovoval našim potrebám,” hovorí riaditeľka agentúry pani Janka Kadlíčková.

Projektově.CZ si najskôr otestovali zdarma. To ich presvedčilo. Rozhodla predovšetkým jeho jednoduchosť a pružnosť.

„Plánovanie nám robí radosť.”

Od systému Projektově očakávali, že konečne splní všetko, čo k svojej práci potrebujú. Bude prehľadný, pružný a plánovanie im nezaberie toľko času. A to jednoducho splnil.

Zavádzanie systému vo firme trvalo veľmi krátko.

„Vyladili sme si s pánmi z Projektově niekoľko vecí a vždy sme dostali rýchlu a relevantnú odpoveď, prípadne vyriešenie problému, čo si naozaj ceníme,” dopĺňa pani Kadlíčková.

Zmätok v úlohách a termínoch je teda minulosťou. Úlohy sú prehľadne na jednom mieste a je jednoduché ich kontrolovať. Dajú sa upravovať a pridávať k nim popisky či prílohy.

Projektově - přehled projektu

„Trávim oveľa menej času plánovaním a rozdeľovaním úloh. Mám z toho veľkú radosť,” pochvaľuje si pani Kadlíčková.

Všetci zamestnanci majú oveľa väčší prehľad, kto čo robí. Veľmi milo ich prekvapila perfektná podpora a pružnosť systému.

Tým, ktorí stále nemajú svoj systém projektov odkazuje:

„Neexistuje jeden systém, ktorý by vyhovoval všetkým. Skúšajte a hľadajte, ten váš určite nájdete, rovnako ako my.”


Magdaléna Sikorová
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.