Zjednodušte si správu dotačných projektov

Nové programové obdobie (2014-2020) na získanie dotácií z EÚ je tu. Výzva na zasielanie prihlášok bola vyhlásená, žiadateľov je veľa a väčšina z nich potrebuje podporu a pomoc. Znie vám to povedome?

Dotačný management

Staráte sa tiež o more klientov a riadite pre nich veľké množstvo dotačných projektov? Nechcete zabudnúť na žiadne čiastkové kroky, ktorých sú v ich projektoch desiatky a už v žiadnom prípade si nesmiete dovoliť zmeškať dôležité termíny, ktorých dodržanie je pre získanie dotácií kľúčové? Uľahčite si prácu a skúste svojich zákazníkov a ich dotačné projekty organizovať v Projektově. Stačí si zažiadať online o skúšobnú verziu na 30 dní zadarmo, prihlásiť sa a môžete začať.

Zoznam klientov/projektov

Krok za krokom si môžete začať pridávať klientov a ich projekty. Náš softvér funguje na princípe jasného a zrozumiteľného delenia - vytvárate si v ňom projekty, do ktorých potom zakladáte úlohy. Toto jednoznačné rozdelenie vám umožňuje nastaviť svoje Projektově jednoducho v zmysle „čo projekt, to klient“ a „čo úloha, to čiastkový krok dotačného projektu“.

Zoznam klientov

Šablóna projektu

Ak máte nastavený určitý proces a svoje dotačné projekty riadite spôsobom, ktorý sa opakuje, postačí vám tento projekt/proces vytvoriť len raz. Na začiatku si pripravíte šablóny pre jednotlivé typy projektov a tie budete jednoducho kopírovať. Zavedenie nového klienta do systému pre vás nikdy nebolo rýchlejšie ako teraz.

Šablóna projektu

Preto neváhajte! S pomocou nášho softvéru budete mať všetku dokumentáciu, súbory i záznam komunikácie s klientmi na jednom mieste, bezpečne priradené k relevantným projektom či krokom. S vašimi zákazníkmi budete môcť navyše komunikovať priamo v Projektově (vlákno komentárov pod úlohou) či pokojne len cez e-mail, ktorý sa odošle rovno do danej úlohy.

Sledovanie termínov

Čo je najdôležitejšie? Ustriehneme za vás termíny a pri ich nesplnení vás budeme vždy informovať automatickým upozornením. Môžete si samozrejme nastaviť aj pripomenutie pred uplynutím termínu.

Sledovanie termínov

Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.