Stáže pre študentov

Staze 2016 pro studenty

Študuješ IT a rád by si šiel vo webových technológiách do hĺbky? Chceš ovládnuť čistý Javascript ES6/7? Strieľať komponenty v Reactu od Facebooku? Využívať Flux architektúru? Pomáhať vytvárať rýchle API v Ruby on Rails či experimentovať s Elixirom?

Alebo preferuješ vývoj mobilnej aplikácie napísanej v React Native?


Pre bakalárov VŠB-TU Ostrava

Pre obdobie 2016/2017 aktuálne ponúkame študentom FEI VŠB-TU Ostrava možnosť bakalárskej stáže či brigády v našej spoločnosti.

Práca u nás ale nie je žiadny med. Projektově.CZ v produkčnom nasadení využívajú stovky firiem a ich zamestnanci pre každodennú prácu. Čaká ťa code-review, pull requesty a práca na automatizovanom testovaní, analýza a diskusia úprav, ako aj všetky ďalšie „drobnosti“ patriace k vývoju softvéru, ktorý je poskytovaný ako služba.

Ak sme ťa ešte neodradili, dostaneš k dispozícii naše zázemie a skúsenosti. Náš vedúci programátor pracoval viac než 5 rokov v spoločnosti Seznam.cz na senior pozícii. Ty by si získal veľkú časť jeho pozornosti. Nerobíme vývoj na zákazku. Pracujeme výlučne na vlastnom produkte – službe, ktorú neustále vylepšujeme a dbáme o jej kvalitu.

Možno už tušíš, že by to mohol byť aj začiatok dlhodobej spolupráce..


Ako sa prihlásiť?

  1. kontaktuj nás na info@projektove.cz a nnapíš nám zopár riadkov o sebe a svojich doterajších skúsenostiach
  2. 2. Na úvod od nás dostaneš malú úlohu
  3. 3. Nasleduje stretnutie u nás, po ktorom sa pri troche šťastia individuálne dohodneme na ďalšom postupe
Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.