PF 2017

Ďakujeme, že ste s nami.

Musíme sa s vami podeliť o niekoľko úspechov. Máme totiž za sebou úžasný rok. Kolegovia spravili malý prieskum a získali pár podstatných informácií. V decembri minulého roku sme v systéme evidovali 50.000 úloh. Tento rok je to už niečo cez 150.000 úloh (pozn: štatistiku na úvodnej stránke musíme zaktualizovať). Počet aktívnych používateľov sa nám pritom zdvojnásobil.​

V tejto súvislosti by som sa chcel všetkým používateľom ospravedlniť za niektoré nezrovnalosti, a to predovšetkým za zaseknutie realizácie niektorých požiadaviek a úprav z mojej strany. V decembri sme však nabrali do tímu novú posilu, kolegu Viliama. Chceme tým predísť nejasnostiam a udržať zákaznícku podporu na top úrovni. Naša nová posila vám je stopercentne k dispozícii.

PF 2017

Nové funkcionality

V priebehu roka sme pridali podporu "Súvisiacich úloh", prepracovali výpis projektov, ako aj výpis úloh (beta), v ktorom si ľahko pripravíte vlastný report. Bojujeme zároveň proti záplave e-mailov. Postupne sme zaviedli zoskupené odosielanie upozornení k úlohám a vlastní nastavení e-mailových oznámení. Do tímu sme prijali dvoch čerstvých programátorov a publikovali ich cvičný projekt - mini-aplikáciu "Stopky" pre jednoduchšie sledovanie stráveného času. Vylepšili sme myšlienkovú mapu úloh a nahrali obrovské množstvo menších opráv a vylepšení, ako napríklad šikovné tlačidlo pre „pauznutie” e-mailov počas prípravy projektu alebo upratovania.

Čo nás čaká v 2017

Do ďalšieho roku si nesieme záväzok v podobe doprogramovania funkcie opakovaných úloh. Čaká nás v ňom tiež kopec radosti pri tvorbe novej mobilnej aplikácie (pre Android aj iOS), na ktorej sme začali pracovať už minulý týždeň. V budúcom roku máme navyše v pláne skontrolovať funkcie a prvky služby Projektově.CZ, ktoré nie sú dobre vymyslené, opraviť ich a dotiahnuť do úplného konca. V rámci podpory používateľov sa chystáme pokračovať v tvorbe video-manuálov. Pri troche šťastia sa nám podarí vytvoriť aj vzdelávacie centrum, avšak to ukáže len čas.

Príjemné prežitie vianočných sviatkov a veľa šťastia v novom roku 2017 vám praje

Zdeněk Solnický
​konateľ spoločnosti

Zdeněk Solnický
Header Projektově
Vyskúšajte Projektově na 14 dní zadarmo
Nie je potrebná žiadna inštalácia. Systém Vám okamžite pošle prihlasovacie meno a heslo na váš e-mail.